|
Post by Admin on Jul 23, 2013 20:40:37 GMT
Kada su spominjali da će Evangeline Lily da glumi nekakvu vilovnjakinju Tauriel u drugom nastavku, malo sam se zbunila, nisam nikako mogla da se sjetim ko bi to mogao biti ( a sigurno bih zapamtila neki ženski lik da ga je bilo u knjizi). I onda ukapiram da je nju Peter Jackson ubacio. Ne znam šta da mislim o ovome. Možda ispadne super (ionako je deficit ženskih likova), a možda pravo upropaste stvar (imam neki ružan predosjećaj da će probati da proguraju nekakvu romantičnu priču između nje i nekog od ovih sexy patuljaka. I can see that coming, jer nema ni Arwen ni Aragorna).
|
|
|
Post by finarfin on Jul 23, 2013 21:07:03 GMT
ne volim ovo pretjerivanje i mislim da je nepotrebno. Jackson se zanio pravo.
|
|
|
Post by glorfindel on Jul 23, 2013 21:40:39 GMT
Mislim da će ovo biti Legolasova treba
|
|
|
Post by irmolórien on Jul 23, 2013 22:16:57 GMT
Ja JEDVA CEKAM Tauriel da vidim, cini mi se kao praaavo kul lik. Ali nadam se da nece biti love interest izmedju nje i patuljaka jer bi to bilo pretjerivanje, i totalno bi umanjilo vrijednost prijateljstva izmedju Legolasa i Gimlija kasnije sto je one of a kind.
I jos mi je naumpalo, bolje bi im bilo da se drze knjige i da umru Fili, Kili i Thorin, iako su oni targets za zensku publiku.
|
|
|
Post by Admin on Jul 24, 2013 11:45:09 GMT
Ja mislim da nema šanse za romansu između vilenjakinje i patuljka, te veze između rasa su tolika rijetkost kod Tolkiena. Još bi bilo čudno, može mu pitu s glave jesti, haha. Možda eventualno ona i Legolas.
|
|