|
Post by Admin on Jul 22, 2013 17:43:06 GMT
Jučer sam se nećkala da li da postavim ovu temu, ali me ovaj post definitivno uvjerio: Meni se samo ne svidja vecina dwarfova, koje su napravili tako da bi djevojke imale u sta gledati hahaha, rekla sam sto puta da mi vise kao Dunedaini izgledaju Krenula ja da pogledam film, i sve očekujem stare dwarfove obrasle bradom (što su uglavnom i bili), kad ono, macani nekakvi . Očito im je bilo nezgodno što u Hobbitu baš i nema plavokosih vilenjaka i zgodnih dunedaina, hehe, pa malo patuljke sredili. Sad, nije baš da mi je krivo ...al eto, šta mislite?
|
|
|
Post by dulindwen on Jul 22, 2013 17:53:03 GMT
Nah...me no likez. Kao sto Irma rece, sve za pare. Ja sam ih zamisljala starije i more chubby...and beards, of course.
|
|
|
Post by irmolórien on Jul 22, 2013 18:19:12 GMT
Kili k'o Aragorn.. Lijep je on i sve to, but he is a dwarf for goodness sake, ne trebaju da budu lijepi. xD Gimli je bio pravi dwarf, kao i Gloin, Balin, Dwalin i jos nekoliko njih, ali ovi ljepotani... no no xD
|
|
|
Post by Admin on Jul 22, 2013 20:42:30 GMT
Kili k'o Aragorn.. Lijep je on i sve to, but he is a dwarf for goodness sake, ne trebaju da budu lijepi. xD Gimli je bio pravi dwarf, kao i Gloin, Balin, Dwalin i jos nekoliko njih, ali ovi ljepotani... no no xD Hmm, pa ne znam baš da ne smiju biti lijepi. Ipak je Aule njih radio da budu kao ostala Illuvatarova djeca (s tim da se malo zeznuo u proporcijama ) Možda je to neka naša predstava kako trebaju izgledati.
|
|
|
Post by nelanor on Jul 22, 2013 21:31:30 GMT
Iako mi se jako sviđa prizor (Fili i Kili), u potpunosti se slažem s vama.
|
|
|
Post by glorfindel on Jul 22, 2013 22:27:34 GMT
Koliko se sjećam Fili i Kili su najmlađi u skupini, pa ih je možda Jackson zato ušminkao. Ali opet, u filmu Dvije kule u razgovoru Gimlija, Aragorna i Eowyn spomene se da i "dwarfwomen" imaju brade (ne znam koliko je to provjereno). Onda bi bilo logično da i ova dvojica imaju.
|
|
|
Post by finarfin on Jul 22, 2013 22:37:31 GMT
Koliko se sjećam Fili i Kili su najmlađi u skupini, pa ih je možda Jackson zato ušminkao. Ali opet, u filmu Dvije kule u razgovoru Gimlija, Aragorna i Eowyn spomene se da i "dwarfwomen" imaju brade (ne znam koliko je to provjereno). Onda bi bilo logično da i ova dvojica imaju. Dis - Thorinova sestra u appendix A - Gospodar Prstenova piše da su ženski patuljci rijetko viđane. bilo ih je trećina cijele populacije patuljaka. I kada bi ih neko vidio, mijenjali su ih za muške patuljke jer (prema glasinama) i one su imale bradu
|
|
|
Post by irmolórien on Jul 22, 2013 23:09:46 GMT
Koliko se sjećam Fili i Kili su najmlađi u skupini, pa ih je možda Jackson zato ušminkao. Ali opet, u filmu Dvije kule u razgovoru Gimlija, Aragorna i Eowyn spomene se da i "dwarfwomen" imaju brade (ne znam koliko je to provjereno). Onda bi bilo logično da i ova dvojica imaju. Ma kazem okej za Filija i Kilija jer su mladi, ali Thorin bi trebao da bude malo "iskusniji", pa bi mu odgovarala i duza brada. A i za dwarfwomen se slazem, kad one mogu imati duge brade, nema razloga da ih neko poput Thorina nema, cak je i u knjizi opisan sa bradom koja je zadjevena za njegov kais or something like that.
|
|
|
Post by irmolórien on Jul 23, 2013 18:10:11 GMT
|
|
|
Post by Admin on Jul 24, 2013 15:45:43 GMT
|
|